Enter your keyword

Werkwijze

Paul Oude Weernink levert graag goed werk en daarom wordt er veel waarde gehecht aan vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Om u te verzekeren van vakmanschap en kwaliteit is Paul Oude Weernink Onderhoud & Renovatie aangesloten bij de VLOK, de “Vereniging van Klussenbedrijven”. Als u een werk gunt aan Paul Oude Weernink zijn altijd de uitvoeringsvoorwaarden van de VLOK van toepassing, zo heeft u ook recht op de nakomingsgarantie. Van klussen tot een kleine verbouwing bij Paul Oude Weernink kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak met een helder en eerlijk advies. De werkwijze ziet er als volgt uit:

INVENTARISATIE

Als u contact opneemt wordt een afspraak gemaakt om de situatie te bekijken. Paul Oude Weernink wil een goed beeld hebben van uw wensen en de mogelijkheden.

ADVIES

Paul Oude Weernink denkt actief met u mee en geeft waar mogelijk direct al aan wat realistisch en haalbaar is. U heeft recht op een eerlijk advies.

PRIJSINDICATIE

Wanneer duidelijk is wat uw wensen zijn maakt Paul Oude Weernink een vrijblijvende prijsindicatie. In overleg zijn verschillende prijsafspraken mogelijk, zoals een aanneem- of regiesom.

UITVOERING

Na goedkeuring van de prijsindicatie wordt in overleg met u een planning gemaakt. Bij grote verbouwingen werkt Paul Oude Weernink samen met een aantal partners uit de regio.