Enter your keyword

Werkzaamheden

Paul Oude Weernink Onderhoud & Renovatie is een eenmansbedrijf voor allerlei bouwkundige klussen in en om het huis. Na 22 jaar actieve dienst in de bouw besloot Paul in 1996 een eigen bedrijf te beginnen. Paul Oude Weernink werkt in de regio Twente en u kunt Paul inschakelen voor vrijwel elke klus, van klein tot groot. 

Aftimmeringen, het plaatsen van dakramen en kunststof kozijnen behoren tot de meest aangenomen opdrachten, maar evengoed worden in- en externe verbouwingen naar wens uitgevoerd. Hij werkt daarbij samen met loodgieters en elektromonteurs, zodat hij vrijwel ieder project kan uitvoeren.
Wilt u zelf meeklussen? Ook dat kan, Paul zorgt dat alles naar uw wens gaat en helpt u graag met kleine verbouwingen aan uw woning.

U kunt Paul Oude Weernink inschakelen voor onder meer:

onderhoud_renovatie

Heeft u zelf geen tijd of bent u niet in de gelegenheid om Onderhoud & Renovatie uit te voeren? Paul Oude Weernink helpt u graag.

Elke woning is onderhevig aan onderhoud. Onderhoud is een doorlopend terugkerend proces waar men niet omheen kan. Niet iedereen heeft de tijd (en de zin) om dit steeds terugkerende onderhoud uit te voeren. Dan kan Paul Oude Weernink wellicht een uitkomst bieden.

Als de boeien en deklijsten van uw gevel aan vervanging toe zijn, kunt u er voor kiezen deze alleen te vernieuwen. Een andere optie kan zijn dat de oude planken worden bekleed met een onderhoudsarme folie-staalplaat. Deze hoogwaardige afwerking is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zorgt dat u het nooit meer hoeft te schilderen. Paul Oude Weernink is inzetbaar voor diverse Onderhoud & Renovatie klussen.

dakramen

Op zoek naar een dakraam die aansluit bij uw woonwens en uw wooncomfort aanzienlijk vergroot?

VELUX dakramen zijn de ideale oplossing om tegen geringe kosten het wooncomfort van een vertrek aanzienlijk te vergroten. De energiezuinige dakramen van VELUX creëren daglicht & frisse lucht in een vertrek, waarbij daglicht en warmte van de zon gratis energiebronnen zijn die de behoefte aan energie tot een minimum kunnen beperken. Dakramen zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Zo kunnen ze met de hand worden bediend, maar optioneel zijn ze elektrisch te openen. Alle elektrisch te bedienen dakramen zijn standaard voorzien van een regensensor. Deze regensensor sluit uw dakraam automatisch bij de eerste druppels regen. Tevens is het mogelijk meerdere dakramen te koppelen (naast of boven elkaar) en ze hebben altijd een ruime keuzemogelijkheid op het gebied van raamdecoratie zoals rolgordijnen (al dan niet verduisterend), plissé gordijnen of een buitenzonwering.

> Lees meer over de VELUX daglichtoplossingen

kozijnen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Of het nu gaat om hout of kunststof Paul helpt u graag.

Door het plaatsen van onderhoudsarme kunststof kozijnen hebt u jarenlang geen omkijken meer naar uw kozijnen. Ze zijn weersbestendig en ongevoelig voor rotting. Tijdens de lange levensduur zijn zij vanaf het eerste moment niet alleen makkelijk in het onderhoud, maar bovendien voordelig omdat er geen schilderwerk en renovatie bij komt kijken.
Maar ook als u voor hout kiest bent u gegarandeerd van een professionele plaatsing.

deuren

Wilt u een bestaande deur laten afhangen of een nieuwe deur laten plaatsen?

De voordeur is het visitekaartje van uw woning. De uitstraling van de voordeur is vaak bepalend voor de eerste indruk die men van uw woning krijgt.

Een goed lopende binnendeur, opdek- of stompe deur? Een neutrale deur, of juist met glas? Uw binnendeur heeft een belangrijke functie en wordt vaak veel gebruikt. Een binnendeur zorgt voor een verbinding tussen de verschillende vertrekken. De mogelijkheden zijn divers dus laat u adviseren door een vakman.

Paul vervangt graag uw voordeur of binnendeur, zodat u (weer) jarenlang plezier hebt van de deur.

velux-dakkapel

Overweegt u een dakkapel of dakserre te laten plaatsen? Een dakkapel zorgt voor extra daglicht en ruimte maar er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden.

Door middel van een dakkapel kunt u flink wat ruimte en daglicht winnen op een zolder en deze ombouwen tot een extra slaap- of hobbykamer. Met zo’n dakkapel creëert u een warme sfeer en een comfortabele ruimte en de uitstraling is naar wens te bepalen. Paul is gespecialiseerd in het plaatsen van VELUX oplossingen maar ook een dakkapel van een andere fabrikant wordt altijd uitgevoerd met materialen van hoogwaardige kwaliteit en met een goede isolatie. Optioneel kan de dakkapel worden voorzien van een (ingebouwd) rolluik, zonwerende screens of horren voor in de vensters. Kortom: een grote keuzevrijheid.

> Lees meer over de VELUX daglichtoplossingen

aftimmering

Wilt u uw timmerwerk uitbesteden? Paul kan u hiermee helpen.

Klussenbedrijf Oude Weernink kan ook al uw timmerwerk in en om het huis doen. Onder andere:

  • hang en sluitwerk;
  • het aanbrengen van inbraakpreventiestrips;
  • het afhangen en aanpassen van deuren;
  • het opbouwen van kasten;
  • het plaatsen van een overkapping of tuinhuis;
  • scheidingswanden (bijv. schuifdeuren die uw woonkamer en keuken fraai van elkaar scheiden)
  • wat u maar wilt.
zolderaftimmering

Wilt u de zolder laten renoveren en beter isoleren? Graag de ruimte optimaal benutten en een slaapkamer of werkkamer creëren?

Veel mensen besluiten een zolder om te bouwen tot slaapkamer of werkkamer, of willen een andere ruimte opdelen in twee (of meer) verschillende vertrekken. Paul kan dit voor u doen. Hij plaatst scheidingswanden en timmert uw kamer naar wens volledig af. Vooral op zolders zijn de schuine wanden waar men niet kan staan ideaal te gebruiken als bergruimte door er kasten te maken.

dakkoepel

Natuurlijk zijn er nog vele klussen die hierboven niet omschreven staan. Neem voor zulke klussen contact op. Paul komt graag bij u langs om te overleggen of uw klus voor hem realiseerbaar is en wat de mogelijkheden zijn.