Enter your keyword

Velux

Gaat u uw zolder verbouwen en bent u op zoek naar een goed dakraam? Of wilt u meer daglicht én ruimte? Dan is een VELUX dakkapel of serre wellicht wat voor u. Zelfs voor een plat of licht hellend dak zijn er mogelijkheden. Paul Oude Weernink helpt u graag bij het plaatsen van VELUX daklichtoplossingen.

Klussenbedrijf Paul Oude Weernink Onderhoud & Renovatie is VELUX montagepartner. Als erkend montagepartner van VELUX, staat Paul garant voor een eerlijk advies en professionele montage. Om u optimaal te kunnen adviseren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, volgt Paul elk jaar een training bij VELUX Nederland.

VELUX brochures

Op zoek naar meer informatie? Wilt u weten of een VELUX daglichtoplossing wat voor u is? Download dan onderstaande digitale VELUX brochure(s) en neem contact op. Paul denkt graag met u mee.

VELUX Inspiratiebrochure
Daglicht & frisse lucht

VELUX raamdecoratie, zonwering en rolluiken

VELUX dakkapel brochure

VELUX plat dak brochure

Het VELUX Daglicht Advies Centrum

Voor meer inspiratie kunt u terecht bij het VELUX Daglicht Advies Centrum. In het VELUX Daglicht Advies Centrum kunt u de daglichtoplossingen en raamdecoratieproducten in het echt zien en ervaren. Zo ontdekt u wat de mogelijkheden zijn. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje in de virtuele showroom.